HomeVeerdienstRondvaartenToeristische InfoContact

Bereikbaarheid

De veerstoepen van de beide veerverbindingen zijn te bereiken met de fiets en te voet. Wilt u met uw auto aanreizen en vervolgens te voet of per fiets verder gaan dan kunt u gebruik maken van de volgende parkeergelegenheden:

Kievits Veerdiensten
Millingen aan de Rijn - Pannerden
 

Grotere kaart weergeven

Veerstoep Millingen aan de Rijn

Parkeerplaats nabij het 'Ons Genoegenpad', gelegen bij Koffie-en Eethuis de Gelderse Poort. Afstand tot aan de veerstoep, ca. 100 meter.


Vanuit het centrum van Millingen aan de Rijn bedraagt de afstand ca. 700 meter.


Veerstoep Pannerden

De dichtstbijzijnde parkeerplaats is nabij steenfabriek Kijfwaard (adres: Kijfwaard 10, Pannerden). Afstand tot aan de veerstoep, ca. 800 meter.

Vanuit het centrum van Pannerden bedraagt de afstand ca. 3 km.

Daarnaast kunt u ook parkeren in Tolkamer, nabij Restaurant De Swaenebloem, (adres: Bijland 3, Tolkamer). Afstand tot aan de veerstoep, ca. 1,8 km.

Afstand veerstoep tot centrum Tolkamer (Tuindorp) is ca. 4 km. Bereikbaar zijn ook de centra van Lobith, ca. 6 km en van Herwen, ca. 4 km.


Kievits Veerdiensten
Millingerwaard - Doornenburg

Grotere kaart weergeven
 

Veerstoep Millingerwaard

Parkeerplaats De Lange Paol, deze bevindt zich tussen Kekerdom en Millingen aan de Rijn, ter hoogte van de Waterzuiveringsinstallatie aan de Botsestraat 100 te Kekerdom, vandaaruit is het ca. 2 km naar de veerstoep.

Veerstoep Klompenwaard

De veerstoep in de Klompenwaard bevindt zich ter hoogte van Waaldijk 4. Er is geen parkeergelegenheid op de Waaldijk, aanbevolen wordt om te parkeren in het centrum van Doornenburg, afstand tot de veerstoep ca 800 meter.

Afstand veerstoep tot centrum Gendt is ca. 3 km.Openbaar vervoer

De centra van de dorpen Millingen aan de Rijn, Kekerdom, Doornenburg, Gendt, Pannerden, Lobith, Tolkamer, Herwen zijn tevens per bus bereikbaar. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de Reisplanner van www.breng.nl.

< naar boven