HomeRondvaartenToeristische InfoContact
Kievits Veerdiensten


 

Nijmegen Waalkade

Nijmegen, Waalkade

Emmerich Rheinpromenade

Emmerich, Rijnpromenade

Doesburg

Doesburg, de Waag

Millinger Theetuin

Millingen aan de Rijn, Millinger Theetuin

Rondvaart of vaartocht

Wij bieden u graag de mogelijkheid om voor uw gezelschap de veerpont af te huren voor rondvaarten over de Waal, de Rijn, Nederrijn, IJssel en Pannerdensch Kanaal. Varend kunt u genieten van deze mooie rivieren en de natuurgebieden in de Gelderse Poort. U kunt uw rondvaart uitbreiden met een bezoek aan steden als Nijmegen, Arnhem, Doesburg of de Duitse plaatsen Emmerich of Schenkenschanz.

 

Bij een rondvaart kunt u er voor kiezen om onderweg bezienswaardigheden te bezoeken zoals bijvoorbeeld Fort Pannerden, Kasteel Doornenburg of de Millinger Theetuin. Een wandeling of picknick in de natuurgebieden Millingerwaard, Klompenwaard, Stadswaard en De Bylandt behoort ook tot de mogelijkheden. De rondvaart zal geheel op uw wensen worden afgestemd.

 

Tijdens de rondvaart mag u uw eigen versnaperingen mee aan boord brengen. Indien u dit wenst kunnen wij ook voor uw gezelschap catering verzorgen.

 

Geinteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op via 088-7766523 of info@kievitsveerdiensten.com. Wij bieden u graag een reis en prijs op maat.

 


Vaartochten Millingen aan de Rijn - Doornenburg

Op onderstaande dagen kunt u een 20 minuten durende vaartocht maken tussen Millingen aan de Rijn en Doornenburg en vice versa:

 

 

Vertrektijden vaartocht:

 

 

Kievits Veerdiensten

 

 

< naar boven